DenJet - Korkeapainepesurit vaativaan ammattikäyttöön

Muut koneet ja laitteet

#

Korkeapainepesureita ja muita apuvälineitä ammattilaisille eri tyyppisten pintojen pesuun, kattojen pinnoitusten ja maalausten pohjatöihin, ruosteen poistoon teräspinnoilta, betonin murtamiseen, maatalouteen, teollisuuden kunnossapitoon, kiinteistöhuoltoon ja niin edelleen.

DenJet Nordic on Tanskan Jyllannista kotoisin oleva laadukkaiden ja käyttäjälähtöisten korkeapainepesulaitteiden valmistaja. Yrityksellä on toimintaa ympäri maailman ja DenJet -laitteita käytetään mm. laivoilla ruosteen ja maalin poistossa ja muissa erittäin vaativissa tehtävissä.

Laitteiden ominaisuuksien valinnaisuus on lähes rajatonta. Voit valita tarpeeseesi parhaiten soveltuvan laitteen kymmenistä eri vaihtoehdoista. Lähes aina toimitettava laite kootaan asiakkaan omiin toiveisiin ja tarpeisiin sopivaksi.

DenJetin vahvuus on se, että DenJet-laitteiden osista yli 80% on omaa tuotantoa. Näin varaosien saanti on nopeaa ja toimitusvarmuus on erittäin luotettavaa.

Voit valita eri kokoisista diesel-, bensiini- ja sähkömoottoreista sopivan. Perusvalintoihin kuuluu myös haluttu paine sekä veden tuotto. Laitteisto voidaan asentaa vaikka traileriin tai merikonttiin tai se voi olla liikuteltava muulla tavoin. Kaukosäätö sekä esimerkiksi sähköiset letkukelat voit niin ikään valita lisävarustelistalta.
Laitteiden kapasiteetti yltää muutaman sadan barin tehoisista laitteista aina 3000 bar ja 300 litraa minuutissa tuottaviin suurteholaitteisiin asti. Katso alta video kuinka 2000 bar DenJet CD50 poistaa ruostetta pellin päältä. Ultrakorkeapainepesu (UHP) on tulossa vahvasti metallin pintakäsittelyyn hiekkapuhalluksen rinnalle tai sen sijaan. Vanhan maalin poisto metallipinnoilta on tällaisella laitteella helppoa.

Vaativiin purkutöihin DenJet toimittaa myös robottikäyttöiset suurteholaitteet.

Laitteistojen optimointi

Avustamme laitteistojen optimoinnissa käyttötarkoitustasi varten. Annamme myös opastusta ja käyttövinkkejä, jotta investointisi alkaa tuottamaan mahdollisimman tehokkaasti heti käyttöönotosta alkaen. Tehdään yhdessä tuotannostasi tehokkaampaa, laadukkaampaa ja kannattavampaa!

DenJet Suomessa

Täydellisiä DenJet-laitteistoja on erityisesti kattojen pesuun optimoituina on käytössä asiakkaillamme. Mikäli haluat tutustua laitteisiin, käytössä olevia koneita on mahdollista päästä katsomaan työn touhussa. DenJet-kaluston määrä Suomessa kasvaa, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.


Käytetyt laitteet

Käytettyjä laitteita on lähes aina tarjolla, kysy lisää.

Avustamme muutenkin kaikissa laitteiston hankintaan ja käyttöönottoon liittyvissä asioissa, olet sitten kiinnostunut uusista tai käytetyistä laitteista. Älä epäröi olla yhteydessä, löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan laitteiston kilpailukykyisesti.

Harri Pasila: 040 764 4936


Vuokraus

Pesureiden vuokraus

Kauttamme on mahdollista vuokrata DenJet CD25-pesuria. Tarvittaessa myös järeiden laitteiden pidempiaikainen vuokraus voidaan järjestää. Kysy lisää.


#

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous DenJet -laitteistosta ja nosta tuotantosi tehoa, laatua ja kannattavuutta.

Kysy myös vuokrausta.

Yhteydenottolomake


DenJet -esitteitä:

DenJet CDT50 traileri vaativaan ammattikäyttöön

DenJet CDT50. Esimerkiksi kattojen pinnoittajille tai kiinteistönhuoltoon

DenJet CD25 pesuri ammattikäyttöön

DenJet CD25. Dieselmoottorilla varustettu esim. pakettiautoon sopiva painepesuri.

Laaja valikoima

  • Painetta jopa 3000 bar saakka
  • Veden tuotto jopa 300 l/min
  • Moottorit jopa 400+ hv

#

Yllä: DenJet CD25-350. Pakettiautoon asennettu nopeasti käyttövalmis laitteisto, jossa mm. letkut omilla keloillaan, kuumavesiboileri, 400 l vesisäiliö sekä pesuaineannostelija.

Erinomainen pesuri esimerkiksi kiinteistöhuoltoon. Teho maks. 350 bar, tuotto maks. 23 l/min (1380 l/h).

Muut pumppuvaihtoehdot:

  • 250 bar, 32 l/min (1920 l/h)
  • 400 bar, 21 l/min (1260 l/h)
  • 500 bar 17 l/min (1020 l/h)

Moottorivaihtoehdot:

  • Kubota 25 hv diesel (CD25)
  • Subaru 22 hv bensiini (CP22)
  • Sähkömoottori (32A) (CE20)

# #

Yllä: DenJet CDT50, traileriin asennettu pesuyksikkö. Varustelu asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yleensä mukana letkukelat (150 metriin asti (myös sähkötoiminen)), vesisäiliö 1100 l, kaukosäätö, lämminvesiboileri, lisälaitteet käyttötarpeen mukaan.

Laite voidaan muuntaa helposti esim. 400 bar ja 40 l/min tuottavasta laitteesta konversiosarjalla 1000 bar ja 20 l/min tuottavaksi.

CDT50/CD50 -sarjassa suurin saatavilla oleva paine on 2500 bar.

Katso oheinen video, jossa CD50-2000 poistaa ruostetta erittäin tehokkaasti.