#

HUIPPU-UUTUUS!

Organic-Lock - Kivituhkaan sekoitettava 100% orgaaninen sideaine.

Organic-Lock on kivituhkaan sekoitettava sideaine, joka luo esimerkiksi kivituhkakulkuväylälle sidoksen, joka vastustaa eroosiota, on vettä läpäisevä, joka ehkäisee kasvuston syntymistä ja joka vähentää väylän huoltotarvetta. Organic-Lockiin sekoitettua kivituhkaa kutsutaan nimellä EnviroPATH.

Organic-Lock on syntynyt yli kymmenen vuoden kehitystyön tuloksena. Se on huolellisesti testattu sekä laboratorio- että kenttäolosuhteissa ylittäen kilpailevien tuotteiden suorituskyvyn eri tyyppisissä olosuhteissa ja käyttösovelluksissa. Organic-Lock on vahvin ja pitkäkestoisin saatavilla oleva orgaaninen patentoitu sideaine, joka on tehty uusiutuvasta kasviraaka-aineesta.

Organic-Lockilla stabiloidun kivituhkan tärkeimmät ominaisuudet:

  • Vastustaa eroosiota
  • Vettä läpäisevä
  • Vähentää huollon tarvetta
  • Itsekorjautuva
  • Ympäristöystävällinen


Organic-Lock ja LEED-potentiaali

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifiointi on saavuttanut merkittävän aseman vihreän rakentamisen luokittelussa ympäri maailman. Organic-Lockin täysin luonnonmukaiset raaka-aineet voivat edesauttaa hankettasi ansaitsemaan LEED-pisteitä hulevesien johtamisen, ympäristöystävällisten raaka-aineiden sekä paikallisesti hankittujen raaka-aineiden kategorioissa.

Päämiehemme Envirobondin uudistuneet nettisivut löytyvät täältä.

Organic-Lock yhteistyökumppaniksi?

Luo kivituhkalle lisäarvoa, hae sille Organic-Lock hyväksyntä

Organic-Lock kulkuväylämateriaalin (EnviroPATH) yhteistyökumppaniksi pääsee, kun raaka-aine (kivituhka) sekä sen sekoitus ja levitysprosessi on läpikäynyt hyväksyntäprosessin. Hyväksyntäprosessi kestää joitakin viikkoja. Me tarvitsemme näytteen kivituhkasta ja sen seula-analyysin. Materiaalin olisi oltava hyvin saatavilla ja sen laadun tulisi olla mahdollisimman tasaista. Valmistusta varten tarvitset laitteen tai menetelmän, jolla Organic-Lock sekoitetaan kivituhkaan mahdollisimman tasaisesti. Levitystä varten ei välttämättä tarvita erityisiä laitteita, kunhan levityspaksuus voidaan määrittää melko tarkasti.

Avustamme kaikissa Organic-Lockin (EnviroPATH) käyttöönottoon ja sen käyttöön liittyvissä asioissa. Kysy lisää!

Organic-Lock antaa kivituhkalle jalostettuna lisäarvoa ja täysin uusia ominaisuuksia.FescoLock - kivetysten saumaushiekat

"UNSCREWUPABLE - ET VOI MUNATA!"

Perinteiset saumaushiekat huuhtoutuvat sateen vaikutuksesta pois saumasta pian asennuksen jälkeen. Tyhjä sauma täyttyy ilmasta laskeutuvalla itiö- ja muulla orgaanisella kasvustolla. Pian tämä ilmiö luo rikkakasvustolle oivan kasvualustan ja ajan myötä ilmiö vain kiihdyttää kasvuston syntymistä kivetysten saumoihin.

Organic-Lock -sideaineeseen pohjautuvat kivetysten saumaushiekat ovat erittäin helppokäyttöisiä saumaushiekkoja, joiden käyttöön ottaminen on helppoa. Et voi epäonnistua! FescoLock pysyy saumassa paikallaan, eikä sade ei huuhdo sitä pois. Tämän ansiosta saumat pysyvät kauemmin kasvustosta vapaana ja kivetyksen hoitaminen on merkittävästi helpompaa ja edullisempaa.

Saumaushiekat Suomessa valmistaa ja myy Fescon Oy.

FescoLock S

FescoLock S soveltuu pienen raekokonsa ansiosta alle 10 mm saumoille. Tuotteen suurin raekoko on 1,2 mm joten se sopii myös kaikkein kapeimpiin saumoihin. Tuotteen sisään rakennetun Organic-Lockin ansiosta FescoLock pysyy paikallaan. Mikäli sauma liikkuu ajan saatossa, FescoLock korjaa itse itsensä. FescoLock:ia voidaan myös lisätä, toisin kuin perinteistä polymeerihiekkaa.

Katso video FescoLock S:n (Pohjois-Amerikassa EnviroSAND) asennuksesta:


FescoLock L

FescoLock L on kuten FescoLock S, mutta suuremman raekokonsa ansiosta sitä voidaan käyttää leveämmissä kivetysten saumoissa, esimerkiksi liuskekivien saumoissa.

Katso video FescoLock L (Pohjois-Amerikassa EnviroSTONE) asennuksesta:FescoLock ei sisällä kemikaaleja ja niiden asennus on helppoa. Ne eivät ole polymeerihiekkoja, vaan niitä edullisempia ja parempia huippulaadukkaita uutuustuotteita.

Organic-Lock ja FescoLock, nyt saatavana!

Säkkitavarana myytävät FescoLock saumaushiekat valmistaa Suomessa hiekka-alan tunnettu osaaja, Fescon Oy.

Organic-Lock myynti ja lisätiedot: Harri Pasila 040 764 4936

FescoLock myynti: Fescon Oy, Tomi Koota 040 128 1883


Tilaa maisematuotteiden uutiskirjeemme tästä!Organic-Lock käyttöesimerkkejä