Kattopinnoituksen asiantuntija

Katon kunnostus ja nykyaikaistus

Tuotteita ja palveluja ammattilaisille

REMMERS KATTOPINNOITTEET JA SUOJA-AINEET

Remmers on saksalainen pintakäsittelyaineiden valmistaja, jonka Color PA Roof (ent. Kattopinnoite E) on laadukas, helppokäyttöinen ja turvallinen. Pinnoitteen peittävyys ja riittoisuus ovat erittäin hyviä. Lisäksi se on täyttävä, jolloin lopullisesta pinnasta tulee kilpailijoitaan tasaisempi ja siten näyttävämpi. Color PA Roof (ent. Kattopinnoite E) on hengittävä ja joustava ja se soveltuu hyvin suomalaiseen kattomaisemaan, koska sen värit on säädetty laajalti käytössä olevien RR-värisävyjen lähelle.

Pohjusteen kanssa Color PA Roof soveltuu myös kuitusementtikatoille.

Remmers Color PA Roof on erinomainen vaihtoehto hyvää pintalaatua hakevalle. Erotu kilpailevien tarjousten joukosta huippuluokkaisella saksalaistuotteella.

Funcosil suoja-aineella tiili impregnoidaan jälleen vettä pitäväksi jolloin sen toiminnallisuus palautetaan. Soveltuu myös seinäpinnoille, pitkään markkinoilla ollut erittäin laadukas tuote.

Lataa esitteet sivun oikeasta laidasta ja pyydä tarjous. Tai kysy lisää Remmers-ratkaisuista omalle katollesi. Muista myös Riwega-tuotteemme.

Palveluja ammattilaisille

Ratkaisuja ammattilaisille: koneet, laitteet, suoja-aineet, pinnoitteet

Fidecolilla on vuosien kattava osaaminen kattopinnoituksesta. Palvelemme kattopinnoituksen ammattilaisia tinkimättömästi ja laajalla näkemyksellä niin tuotteiden, tuotantoon sopivien laitteiden, kuin koko alan kehityksen näkökulmasta.

Kanssamme on helppoa ja mutkatonta toimia, toimimme suoraselkäisesti kaikissa tilanteissa. Arvostamme kilpailijoitamme ja tunnemme alan hyvin. Anna meidän tehdä arjestasi helpompaa, pääset keskittymään oleelliseen eli laadukkaan lopputuloksen tuottamiseen asiakkaallesi.


Lisätietoja: 03 525 9002

Tai suoraan: Jaakko Jussila 0400 188 650 tai Harri Pasila 040 764 4936


Lue kattopinnoituksen viimeiset uutiset ja vinkit blogista.

Kattotuotteiden esitteet:


Kattopinnoite E (uusi nimi Color PA Roof)

Kattopinnoite tiilikatoille. Taattua laatua saksalaiselta Remmersiltä. Helppokäyttöinen ja turvallinen. Näyttävä lopputulos.

Tekninen esite, pdf 123KBFuncosil SNL

Liotinpohjainen suoja-aine tiilikatoille ja muille mineraalipinnoille. Pitkään markkinoilla ollut huipputuote.

Tekninen esite, pdf