Fidecol ja Hesselberg Bygg yhteistyöhön

Fidecol aloittaa yhteistyön norjalaisen Hesselberg Bygg AS:n kanssa. Hesselberg Bygg valmistaa mm. Barrikade-tuotemerkillään eri tyyppisiä päällysteitä ja pinnoitteita ulko- ja sisätiloihin. Yhteistyö aloitetaan Barrikade Steinbelegg-Kivipäällysteellä sekä Barrikade Traffic-Kivisirotepinnoitteella, jotka tarjoavat aivan uusia työkaluja katujen, puistojen, pihojen, ja muiden ulkoalueiden suunnitteluun sekä toteutukseen.

Barrikade, uutuusratkaisuja maisema-arkkitehdeille, arkkitehdeille, katusuunnittelijoille ja muille alan ammattilaisille

Barrikade Steinbelegg-Kivipäällyste on uniikki, asfaltin, betonin, teräksen ja jopa puun päälle asennettavissa oleva paksu, näyttävä ja kestävä päällyste. Steinbelegg-Kivipäällysteellä voidaan luoda kauniita ja näyttäviä sekä jalan alle miellyttävän tuntuisia ulkoalueita, jotka kestävät pitkään ja ovat helppohoitoisia. 

Kivipäällyste on nimensä mukaisesti paksu, alustan päälle asennettava sideaineen ja kiviseoksen sisältävä massa. Kiviseoksia on useita eri vaihtoehtoja, antaen suunnittelijoille paljon uusia mahdollisuuksia ulkoalueiden suunnitteluun. Luotaessa uutta ulkoaluetta, enää ei vanhaa välttämättä tarvitse poistaa kokonaan vaan sitä voidaan käyttää hyväksi päällystämällä se kuin uudeksi. 

Barrikade Steindekke Traffic on kivisirotepinnoite, joka antaa lähes Kivipäällysteen kaltaisia vaihtoehtoja pihojen, katujen, puistojen, pysäköintialuiden ja niin edelleen pinnoittamiseen. Steindekke Traffic on saatavana useissa eri värivaihtoehdoissa ja kivisirotteiden valikoima on niin ikään kattava.

Molemmilla tuotteilla voidaan pintaan luoda erilaisia tehosteita muilla väreillä ja kiviaineksella kuten viivoja, kuvioita, merkkejä ja niin edelleen. 

Sekä Barrikade Kivipäällyste että Kivisirotepinnoitteita asennetaan vuosittain lukemattomiin kohteisiin Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Englannissa ja ne kestävät Pohjoismaisia olosuhteita erittäin hyvin. Barrikade -tuotteet tarjoavat kokonaan uudenlaisia työkaluja ulkoalueiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tutustu lisää sivuillamme ja ota yhteyttä, tulemme mielellämme kertomaan lisää Barrikade -tuotteiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Barrikade myynnistä Etelä-Suomen alueella vastaa Keijo Ylisirniö: 050 514 1976.