Blogi

Blogissa käymme läpi tuotteita, niiden käyttöä, ominaisuuksia ja niin edelleen. Käsittelemme myös erilaisia ajankohtaisia aiheita, jotka tavalla tai toisella sivuavat tuotteitamme. Toivotamme lukijat tervetulleiksi sekä blogiimme että sivuillemme!

#
Mar 21, 2018, 7:02 PM
Tässä kirjoituksessa kerromme yleistä tietoa sekä tiili- että mineriitti- eli kuitusementtikattojen pinnoituksista ja suoja-ainekäsittelyistä. Osin tämä sama kirjoitus on julkaistu aiemmin toisalla täällä nettisivuillamme.
#
Jan 15, 2017, 4:40 PM
Asensimme ensimmäisen Barrikade-kohteemme osana Vihervuosi 2016 hanketta Hämeenlinnan Kaurialan liikennepuistoon. Puisto palautettiin kevään 2016 aikana alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa yhteistyössä alan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Juhlallisia avajaisia Kaurialassa vietettiin torstaina 2.6.
#
Oct 21, 2016, 10:03 AM
Fidecol on solminut jakelusopimuksen kanadalaisen Envirobond Corporationin kanssa. Envirobondin mullistavat 100% orgaaniset tuotteet saapuvat markkinoille kesäkaudelle 2017. Kivetysten saumaushiekan ja kivituhkan liikkuminen ja katoaminen veden vaikutuksesta on historiaa!
#
Sep 25, 2016, 11:19 PM
Toteutimme Helsinkiin Barrikade Traffic -tuotteellamme pyöräkaistamerkintäkokeilun yhteistyössä Staran kanssa. Uskomme tuotteemme olevan juuri se ratkaisu pyöräkaistamerkinnöille, joka edustaa parasta saatavilla olevaa tekniikkaa sekä kestävyydeltään että teknisiltä ominaisuuksillaan.
#
Mar 21, 2016, 11:14 AM
Helsingin Sanomat uutisoi eilen espoolaisten taloyhtiöiden sodasta rakennusliikettä vastaan. Kyse on uudisrakennuksessa olevista rakennusvirheistä ja puutteista. Tämä artikkeli osui myös meidän kohdallemme, yksi jutussa ollut maininta ja sen yhteydessä ollut kuva kirvoittivat uuteen blogikirjoitukseen.
#
Feb 2, 2016, 8:08 AM
Tämän päivän aihe jatkaa edellisen kirjoituksen teemalla ja liittyy kuitusementtikattojen pinnoitukseen tulleisiin lainsäädännöllisiin muutoksiin. Alla julkaisemme Aluehallintoviraston luvalla Aluehallintovirastoille jaetun yhteisen ohjeistuksen asbestia sisältävän julkisivupinnoitteen pesuun.
#
Jan 27, 2016, 4:39 PM
Fidecol tuo erilaisia ratkaisuja niin kuitusementti- kuin tiilikattojen pinnoittajille. Pesulaitteistoja, veden suodatusvälineitä sekä muuta on tulossa. Tutustu mineriittikattojen pesuun tulleisiin uusiin määräyksiin. Mineriittikattojen pesu on asbestipurkutyönä jatkossa luvanvaraista.
#
Aug 28, 2015, 9:15 AM
Fidecol aloittaa yhteistyön norjalaisen Hesselberg Bygg AS:n kanssa. Hesselberg Bygg valmistaa mm. Barrikade-tuotemerkillään eri tyyppisiä päällysteitä ja pinnoitteita ulko- ja sisätiloihin. Yhteistyö aloitetaan Barrikade Steinbelegg-Kivipäällysteellä sekä Barrikade Traffic-Kivisirotepinnoitteella, jotka tarjoavat aivan uusia työkaluja katujen, puistojen, pihojen, ja muiden ulkoalueiden suunnitteluun sekä toteutukseen.
#
Aug 19, 2015, 2:22 PM
Olipa hankkimassa mitä tuotetta tahansa, vertailu kannattaa aina. Useimmiten suurin on kauneinta -ajattelutapa kannattaa unohtaa. Kannattaa myös kysellä tuotteista eri asiantuntijoilta, jopa tuttavien kokemuksista voi olla apua. Tässä muutama vinkki esimerkin kanssa siitä, miten vertailla Proff Woodcare -tuotteita esimerkiksi täällä Suomessa tunnettujen jättimäisten toimijoiden kilpaileviin tuotteisiin.
#
Jun 4, 2015, 3:59 PM
Lattia-ammattilaisille suunnattu Proff-uutiskirjeemme ilmestyy toisinaan ja viimeistään silloin, kun meillä on jotain sellaista kerrottavaa, jonka uskomme olevan alan toimijoille arvokasta.
#
Jun 3, 2015, 9:19 PM
Proff Woodcare, IsoWood, StoneColor jne. -tuotteiden taustalla on yritys nimeltä Nowocoat Industrial A/S ja se on osa mielenkiintoista yrityshistoriaa. Ensinnäkin, itse tehtaalla on oma, erittäin pitkä historiansa. Toiseksi, tehtaan nykyisin omistavalla perheellä on myös todella pitkä tausta pintakäsittelyaineiden tuotekehityksen ja valmistuksen alalla.
#
May 28, 2015, 10:02 AM
Tanskalaisen NowoCoat A/S:n valmistama Proff Woodcare, puun pintakäsittelyyn ja hoitoon kehitetty tuoteperhe, saapuu Suomeen. Tuotteiden maahantuojana toimii hollolalainen Fidecol Oy.