Tanskalaisen NowoCoat A/S:n valmistama Proff Woodcare, puun pintakäsittelyyn ja hoitoon kehitetty tuoteperhe, saapuu Suomeen Fidecol Oy:n maahantuomana. Proff Woodcare tuotteet ovat pääasiassa ammattikäyttöön suunnattuja erittäin laadukkaita pintakäsittelyaineita ja niiden kauppa toteutetaan suoraan maahantuojalta ammattikäyttäjille. Tuotteiden käyttökohteita ovat erilaiset puupinnat; Parketit, Puulattiat, Terassit, Pihakalusteet, Työtasot ja niin edelleen.

Tuotevalikoimaan kuuluu niin lattialakat, lattiaöljyt, terassiöljyt kuin näihin liittyvät erilaiset pohjuste-, puhdistus- ja pesuaineetkin. Proff valikoimaan kuuluu myös joukko puuteollisuuden pintakäsittelyyn suunnattuja tuotteita.

NowoCoat A/S jatkaa yli 150-vuotisen historian omaavan yrityksen perinteitä. Tuotteet valmistetaan Koldingissa Tanskassa erittäin tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti. Yrityksen toiminta on ISO 9001 laatu- sekä ISO 14001 ympäristösertifioitu. Tuotteet ovat turvallisia sekä helppokäyttöisiä. NowoCoat A/S:n toiminnan keskiössä on laatu ja sitä kautta varmistetut pitkäaikaiset asiakaskumppanuudet. Perheyrityksen arvoihin kuuluu asiakkuuksista huolehtiminen, sillä vain molempien osapuolten, niin valmistajan kuin käyttäjänkin tyytyväisyys on ainoa tae pitkäjänteiselle ja luottamukselliselle sekä hedelmälliselle yhteistyölle.

Maahantuoja Fidecol Oy jakaa nämä samat arvot. Myös meille asiakas on aina etusijalla. Palvelemme parhaan osaamisemme mukaan ja tyytyväinen asiakas on meille ylpeyden aihe. Me emme tiedä kaikkea, mutta otamme asioista selvää. Sen pidämme mitä lupaamme. Nopeat toimitukset ja vaivaton yhteistyö kanssamme on toimintamme keskipisteessä.

Tuotetiedot löytyvät sivuiltamme. Tuote-esitteet löytyvät helppolukuisessa muodossa myös Issuu-palvelussa.

Muita tuotteitamme ovat muiden muassa ympäristöystävälliset Cleansolve pesu- ja puhdistusaineet, IsoWood tuotteet puun teolliseen pintakäsittelyyn sekä erilaiset pihakivien hoito- ja käsittelytuotteet, kuten StoneCover.

Tervetuloa laadukkaiden pintakäsittelyaineiden maailmaan!