Blogi

Blogissa käymme läpi tuotteita, niiden käyttöä, ominaisuuksia ja niin edelleen. Käsittelemme myös erilaisia ajankohtaisia aiheita, jotka tavalla tai toisella sivuavat tuotteitamme. Toivotamme lukijat tervetulleiksi sekä blogiimme että sivuillemme!

#
Aug 28, 2015, 9:15 AM
Fidecol aloittaa yhteistyön norjalaisen Hesselberg Bygg AS:n kanssa. Hesselberg Bygg valmistaa mm. Barrikade-tuotemerkillään eri tyyppisiä päällysteitä ja pinnoitteita ulko- ja sisätiloihin. Yhteistyö aloitetaan Barrikade Steinbelegg-Kivipäällysteellä sekä Barrikade Traffic-Kivisirotepinnoitteella, jotka tarjoavat aivan uusia työkaluja katujen, puistojen, pihojen, ja muiden ulkoalueiden suunnitteluun sekä toteutukseen.
#
Aug 19, 2015, 2:22 PM
Olipa hankkimassa mitä tuotetta tahansa, vertailu kannattaa aina. Useimmiten suurin on kauneinta -ajattelutapa kannattaa unohtaa. Kannattaa myös kysellä tuotteista eri asiantuntijoilta, jopa tuttavien kokemuksista voi olla apua. Tässä muutama vinkki esimerkin kanssa siitä, miten vertailla Proff Woodcare -tuotteita esimerkiksi täällä Suomessa tunnettujen jättimäisten toimijoiden kilpaileviin tuotteisiin.
#
Aug 6, 2015, 1:48 PM
Puu on kaunis, lämmin ja miellyttävä lattiamateriaali. Siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Hoitaminen on lopulta helppoa kun käytössä on oikeanlaiset aineet ja hoitamisesta tekee itselleen säännöllisen rutiinin.